Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Nu om dage holder Michael Noer til i en villalejlighed i Valby, hver anden uge sammen med sine to børn. Hans forsørgergen eksploderede, da han fik børn og han har med egne ord aldrig været så  optaget af penge, som efter han blev far.
Foto: Peter Hove Olesen

Nu om dage holder Michael Noer til i en villalejlighed i Valby, hver anden uge sammen med sine to børn. Hans forsørgergen eksploderede, da han fik børn og han har med egne ord aldrig været så optaget af penge, som efter han blev far.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Instruktør Michael Noer: Man skal virkelig have respekt for smerten ved at være faderløs, det betyder meget for en mand

Når der er mudder, tørt brød og decideret fodkoldt, så langt øjet rækker, kan det være fristende at love sin datter væk til en mere velhavende mand end ham, hun er forelsket i. Michael Noers nye historiske drama handler om at være far. Og om at gøre det så godt, man kan. Den er dedikeret til hans egen far, der døde i sommer.

Film og tv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Michael Noer sad i Valbyparken med sine to børn den dag i juni 2018, hvor de ringede fra sygehuset i Esbjerg. En sygeplejerske fortalte, at hans far ved at dø. Hun spurgte også, hvor hurtigt han kunne nå frem. Og var i tvivl om, om det var tidsnok, da han sagde »om 3-4 timer«.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden