Foto: BIRCH ANDERS
Anmeldelser, cd-beat

Kritik Falch flygter fra de elskendes land

Efter at have stillet flasken fra sig i fuld offentlighed på sit sidste album, forholder Michael Falch sig til skilsmisse og en ensom tid. Heldigvis er den midaldrende sanger fortsat vital og fremstår som genfødt med ny drøjde.

Anmeldelser, cd-beat
FOR ABONNENTER

Efter at have hældt flaskernes let bitre slatter ud over sig selv og sit trofaste publikum på sidste års opgør med alkohol, albummet ’Falder du nu’, tager en lige så ærlig Michael Falch sig denne gang over skilsmisse og ensomhed. Også den ensomhed, der ligger og lurer inde bag dyrkelsen af individualisme, wellness og rigdom.

På coveret er der ridser og revner i portrættet af Michael Falchs profil, som var han en skygge i et krakelerende tapet i soveværelset. Men der er absolut intet krakeleret over den 51-årige sanger, der i mange henseender aldrig har været bedre, mere vedkommende, i noget nær balance med sig selv og sine musikalske idealer.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

Forsiden

Annonce