Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Simon Zoom (arkiv)
Foto: Simon Zoom (arkiv)

Solo. Damon Albarn er et af hovednavnene på årets Roskilde Festival, hvor han spiller Fredag. Her ses han under en koncert med et gendannet Blur på Skanderborg Festival i 2012.

Roskilde Festival
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Se hvornår din yndlingskunstner spiller på Roskilde

Roskilde Festival har sat dage på årets koncerter.

Roskilde Festival
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Roskilde Festival har afsløret, hvilke dage kunstnerne på årets festival skal spille.

Det er ikke spilleplanen, hvor man kan se, hvem der spiller på hvilke tidspunkter, på hvilke scener, men planen over kunstnere fordelt på dage.

Allerede torsdag fyrer Roskilde det helt store skyts af, når Rolling Stones går på scenen. Af andre torsdagsnavne kan nævnes den amerikanske rapduo Outkast, engelske Bastille, svenske Lykke Li og amerikanske Chance the Rapper.

Fredag er det tidligere Blur-frontmand Damon Albarn, Haim, Deftones, Mogwai, Philip H. Anselmo & The Illegals og Rob Zombie. For den mindre rockede del af publikum er der rap fra Dilated Peoples og elektronik Darkside og Trentemøller.

Lørdag står i poppens og verdensmusikkens tegn. Hovednavnene hedder Arctic Monkeys, Icona Pop, Chromeo, Interpol, Kavinsky, Les Ambassadeurs Internationales feat. Salif Keita, Amadou Bagayoko og Cheick Tidiane Seck, Manu Chao la ventura, Major Lazer og det gendannede Psyched Up Janis.

Søndag lukker festivalen med besøg fra Stevie Wonder, Drake, Carcass, Deerhunter, Diplo, Kasabian, Moderat, Skambankt og koravirtuoserne Toumani og Sidiki Diabaté.

Du kan se alle kunstnerne fordelt på dage her.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden