Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Spil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mobilspillet Pokémon Go fik folk ud og gå. Nu skal du sove i Pokémon Sleep

Nintendo vil fra 2020 gøre det sjovt at sove. I et kommende Pokémon-spil handler det nemlig om at have et stabilt søvnmønster, hvis man vil have sin Charmander til at udvikle sig til en Charizard.

Spil
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

»Konceptet for det her spil er, at spillerne skal se frem til at stå op hver eneste morgen«, sagde direktøren for The Pokémon Company Tsunekazu Ishirara, da han annoncerede et nyt mobilspil ved en pressekonference i Tokyo.

Spillet hedder Pokémon Sleep. Og som det lykkedes at få millioner af mennesker til at bevæge sig ude i den virkelige verden for at jage de små fantasivæsener i Pokémon Go, skal det nye spil få folk til at sove bedre.

Smartphone-appen kommer simpelt til at monitorere brugerens søvnmønster og belønner dem i spillet, alt efter hvor mange timer man har sovet, og hvor lang tid man bruger på at stå op.

Monitoreringen sker blandt andet ved hjælp af et nyt smartband kaldet Pokémon Go Plusplus. En udvidelse af det smartband, man allerede kan købe til det almindelige Pokémon Go, men som så om natten slår over og fungerer sammen med sove-spillet.

Detaljer om, hvordan spillet konkret kommer til at fungere, og hvordan søvnen påvirker træningen af dine Pokémon, sagde Ishirara ikke noget om.

Indtil spillet kommer engang næste år kan man i mellemtiden fange en unik sovende Snorlax i Pokémon Go, der har et særligt gabe-angreb.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden