0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Anerkendt forsker: Kræftcellerne er kroppens svar på kriminelle

Der skal tages andre metoder i brug hvis vi skal kræften til livs, det fortæller den anerkendte kræftforsker Peter Campbell om i denne forelæsning.

Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Politiet er konstant igang med at blive bedre til at fange de kriminelle, og det er det samme der foregår når forskere verden rundt forsøger at komme af med kræft.

Peter Campbell er en del af det man kan kalde krigen mod kræft 2.0. På grund af kvantespring i forskningen og teknologiske landvindinger er man tættere på end nogensinde før, selvom der stadig er langt. For det handler om at lave vidensbanker, hvor indsamlet data om kræftramte gener kan danne grobund for ny viden.

Hør Peter Campbell fortælle om hvorfor specifikke kræftformer rammer specifikke landes befolkning, og om hvordan det engang kostede 100.000 pund at få et 'billede' af et kræftgenome, men nu kan det klares for 500.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce