0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kritikerskolen d. 7. maj: Abdel Aziz og adgangen til debatten

Her kan du se Kritikerskolens video- og lydpodcast, fra da vi havde Abdel Aziz Mahmoud på besøg d. 7. maj 2020. Abdel fortæller om, hvordan ens egen historie kan være det stærkeste belæg til at argumentere i debatten.

Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Torsdag d. 7. maj 2020 holdte vi vores sidste virtuelle inspirationsaften på forårets forløb med journalist, Abdel Aziz Mahmoud. Abdel har taget en masse eksempler med for at gøre jer skarpe på, hvordan man kan bruge sig selv og sin egen historie i debatten. Abdel har brugt sig selv og sin egen historie en del i debatten – både som debattør og journalist – bl.a. gennem programmerne Helvedes Homo og Adgang med Abdel. Han har også været udsat for tung beskydning af hadbeskeder og voldsomme kommentarer fra sociale medier på grund af sit medievirke, hvilket han også har brugt som relevant bagage i sin rolle som radiovært på P1-programmet Shitstorm. I dag er han vært på TV 2. Abdel mener, at man sagtens kan være både aktivistisk og objektiv journalist på samme tid, hvilket der selvfølgelig er mange, som har været uenig med ham i gennem tiden.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter