0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kritikerskolen d. 7. maj: Abdel Aziz og adgangen til debatten

Her kan du se Kritikerskolens video- og lydpodcast fra da vi havde Abdel Aziz Mahmoud på besøg d. 7. maj. Abdel fortæller om, hvordan ens egen historie kan være det stærkeste belæg til at argumentere i debbatten.

Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Torsdag d. 7. maj holdte vi vores sidste virtuelle inspirationsaften på forårets forløb med journalist, Abdel Aziz Mahmoud. Abdel har taget en masse eksempler med for at gøre jer skarpe på, hvordan man kan bruge sig selv og sin egen historie i debatten. Abdel har brugt sig selv og sin egen historie en del i debatten – både som debattør og journalist – bl.a. gennem programmerne Helvedets Homo og Adgang med Abdel. Han har også været udsat for tung beskydning af hadbeskeder og voldsomme kommentarer fra sociale medier på grund af sit medievirke, hvilket han også har brugt som relevant bagage i sin rolle som radiovært på P1-programmet Shitstorm. I dag er han vært på TV2. Abdel mener, at man sagtens kan være både aktivistisk og objektiv journalist på samme tid, hvilket der selvfølgelig er mange, som har været uenig med ham i gennem tiden.

GÆLDER KUN I DAG: Få fuld digital adgang resten af året for kun 136 kr.

Køb nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts