0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Helt enkelt: Pasta er det bedste grundlag for at lave nem, vegetarisk og velsmagende mad

Tag pastaen tilbage i køkkenet, og glem alt om kulhydratskam.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Masao Yamazaki
Foto: Masao Yamazaki
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Et af mine bedste madminder kommer fra Italien. Selv om jeg har spist på mange michelinrestauranter, husker jeg med særlig stor glæde tilbage på den omgang spaghetti, jeg fik serveret på færgen mellem Napoli og Palermo.

Det lignede et udbombet feltkøkken, men kokken vidste, hvordan man laver god mad på en færge. Man tager tre gode ingredienser og tryller dem om til en sansemættende oplevelse af velsmag i en pastatallerken.

I mange år har pastaen været udsat for massiv mobning. Sammen med ris og hvidt brød er pastaen blevet sendt i den gastronomiske skammekrog af selvbestaltede sundhedseksperter, hvor den er blevet forvist og hvis den endelig kom frem, blev den serveret med en kollektiv skyldfølelse og en bismag af synd.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere