0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Lærke Kløvedal da landet lukkede ned: »Forsyningsangsten blafrer, og jeg er hele tiden sulten. Sur og sulten«

Lærke Kløvedal beretter fra en tid i coronaisolation, hvor hun lærer at lave økonomamad og acceptere kontroltab.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Masao Yamazaki
Tegning: Masao Yamazaki
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Hamstrer du, mor?« Min 11-årige søn kiggede bestyrtet på mig, da han så mig træde ind over dørtærsklen med plastikhandsker og fire plastikposer fyldt til randen fra vores lokale Spar-købmand. Jeg kiggede frem og tilbage mellem poserne og min søns blik og kom i tvivl. »Det ved jeg ikke«, svarede jeg ærligt i en slags falset og gik ud og vaskede hænder.

Det var en morgen midt i marts, dagen efter statsministeren første udmelding om, at skolerne skulle lukkes ned. Jeg havde sovet dårligt. Pressemødet lå midt i tandbørstning og børneputning, og jeg skulle ventilere den nye virkelighed, samtidig med at jeg skulle oversætte den for min søn og holde fast i, at verden ikke gik under.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.