Som det er blevet obligatorisk for de dyre gourmetrestauranter, har Noma åbnet en bistroudgave af sig selv for at invitere den voksende skare af yngre og mindre bemidlede foodies indenfor til forløsning af de stadig mere kræsne forventninger.
108 åbnede for en kort periode som pop up-restaurant i Nomas lokaler, mens René Redzepi og co. var på visit i Sydney, men nu har den fået fast adresse i Strandgade, hvor den hurtigt er blevet et tilløbsstykke.
Udgangspunktet er det samme som hos Noma. Sæsonens råvarer fra udvalgte leverandører, der går op i, at det lokale terroir kan smages i kød, grøntsager, bær og urter, som samles ind i løbet af året og fermenteres i stor stil, så man kan forvente den fantastiske iboende smag, som gæringen fremkalder i den danske flora.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Få det store overblik for 1 kr.
Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind