Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
JOACHIM ADRIAN
Foto: JOACHIM ADRIAN
Kokkeskole
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

TV-kokkeskolen: Lav selv pasta fra bunden - uden maskine

Det er ikke så svært at lave hjemmelavet pasta. Carsten Kyster viser hvordan.

Kokkeskole
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Det er ikke nødvendigt at bruge en pastamaskine, når du skal lave hjemmelavet pasta. Det gøres lige så hurtigt i hånden, viser Carsten Kyster her - se tv-klippet i bunden af artiklen.

Sådan gør du

Hæld mel ud på bordet i en bunke og lav en fordybning deri.

Kom æg, olie og salt i denne fordybning og arbejd forsigtigt dejen sammen, indtil dejen slipper bordet. Sæt dejen på køl i mindst 1 time. Rul derefter pasta dejen tyndt ud i en lang plade og fold derefter dejen sammen ved at folden enderne i mod midten.

Rul dejen tynd igen og fold igen. Gentag denne proces mindst 4-5 gange. Skær derefter pastaen ud efter eget ønske til f.eks. spaghetti, parpadelle eller brug det til ravioli - se video.

Tips: Pasta dejen er hurtig at lave på en food processer ved at pulse det hele sammen.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden