Det er ikke nødvendigt at bruge en pastamaskine, når du skal lave hjemmelavet pasta. Det gøres lige så hurtigt i hånden, viser Carsten Kyster her - se tv-klippet i bunden af artiklen.
Sådan gør du
Hæld mel ud på bordet i en bunke og lav en fordybning deri.
Kom æg, olie og salt i denne fordybning og arbejd forsigtigt dejen sammen, indtil dejen slipper bordet. Sæt dejen på køl i mindst 1 time. Rul derefter pasta dejen tyndt ud i en lang plade og fold derefter dejen sammen ved at folden enderne i mod midten.
Rul dejen tynd igen og fold igen. Gentag denne proces mindst 4-5 gange. Skær derefter pastaen ud efter eget ønske til f.eks. spaghetti, parpadelle eller brug det til ravioli - se video.
Tips: Pasta dejen er hurtig at lave på en food processer ved at pulse det hele sammen.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter