Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Tegning: METTE DREYER

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ny enighed på slankefronten: Spar på kulhydraterne

Se alle slankekurene. Én ting har de til fælles: Spis mindre kulhydrater og flere proteiner.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Slankebranchen betegnes ofte som en jungle, hvor modstridende råd kæmper om opmærksomheden, og uenigheden er total.

Sådan er det muligvis stadigvæk. Men meget tyder på, at der efterhånden er bred enighed om et grundlæggende element i en succesfuld slankekur eller kostomlægning: Skær ned på de hurtige kulhydrater, stivelsen. Altså på brødet, pastaen, risen og kartoflerne.

Det er nemlig det svar, du får, uanset om du spørger de mere alternative dele af kostverdenen, uddannede diætister og ernæringsforskerne i laboratorierne.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden