Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Kåltid. Det er ikke sikkert, at man vil kunne få dansk rødkål i hele den normale sæson i denne vinter. Mange steder har rødkålene taget skade af den lange tørkeperiode i sommer efterfulgt af meget regn.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sommervejr har slået halvdelen af rødkålen ihjel

Rødkålen på Jesper Andersens biodynamiske rødkålsmark er revnet på grund af vejret.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Det ligner et flippet sceneri fra en fremmed planet: På det ene jordstykke står rosenkålsplanterne og stritter i vejret med stænglerne dækket af små knolde, gule blade vældende ud fra toppen, som underlige bonzai-palmetræer. Og på jordstykket lige ved siden af er jorden dækket af mørklilla planter med enorme, forrevne blade. Det er rødkålen, en grøntsag helt uden farven grøn.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden