Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Et nyt madeventyr venter på Noma

Noma, Danmarks største restaurantsucces, lukker og genopstår som storbylandbrug. Et chok for nogle, men for manden bag, René Redzepi, er det en naturlig forlængelse af hans gastronomiske rejse.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I begyndelsen blev den kaldt for sælknepperen. Det var i 2003, og René Redzepi var lige blevet håndplukket til Claus Meyers nyeste projekt. En restaurant, der skulle fokusere på nordiske råvarer og lokale specialiteter. Deraf navnet Noma – nordisk mad. Hvad var det nu for noget med mælkebøtter, øllebrød og skvalderkål? Skulle det nu være moderne? Ja, det skulle det. For René Redzepi har ikke kun formået at skabe verdens bedste restaurant.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden