Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Koks i København. Få en autentisk bid af Færøerne i en træhytte, der på Færøerne bliver brugt til at fermentere kød i.
Foto: Claes Bech-Poulsen

Koks i København. Få en autentisk bid af Færøerne i en træhytte, der på Færøerne bliver brugt til at fermentere kød i.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fermenteret fårekød og søpindsvin: Færøsk toprestaurant indtager København

Restaurant Koks holder i de næste ni uger til i en pop-up restaurant i Havnegade.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er ikke kun Noma, der rejser ud i verden for at vise, hvad de kan. I går åbnede den færøske restaurant Koks en midlertidig restaurant København, hvor man indtil slutapril kan få en autentisk bid af det færøske køkken tilsat topgastronomi.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden