0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

One pot cooking: Efterårets nemmeste græskarsuppe

Du behøver kun en gryde for at lave supernem og velsmagende suppe.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mette Mølbak
Foto: Mette Mølbak
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg har kastet min kærlighed på det orange græskar hokkaido, som både er smukt i farven og nemt at forvandle til en fyldig, velsmagende suppe. Jeg kan blive helt grundglad, når jeg en grå hverdag kan kigge ned i en gryde fyldt med knaldgul suppe.

Her får du min opskrift på en supernem suppe. Jeg gider ikke besværet med at skrælle det, men jeg vasker det grundigt og fjerner evt. genstridig jord med en kniv.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce