0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Madredaktøren: Her er 3 nemme opskrifter med 15 minutters køkkenarbejde

Her får du tre af Mette Mølbaks opskrifter på hverdagsfavoritter, hvor selve køkkenarbejdet kan klares på et kvarter. Resten er tilberedningstid, hvor maden passer sig selv.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Nye tal fra Madkulturen viser, at vi bruger mindre og mindre tid på den daglige aftensmad. En tredjedel (32 procent) bruger nu 15 min. på den daglige madlavning. For tre år siden var det 26 procent. Skal man så være bekymret?

På den ene side kan man sige, at færdigretter, måltidskasser og take away er med til at lette den daglige hverdag, kvaliteten hos udbyderne er steget markant, og der er tænkt over variation og sæson.

På den anden side mister vi både kærlighed, sanselighed og fornemmelse for det, vi nærer vores krop med, når vi flår en plastikbakke op og sætter den i microovnen. Også selv om der står Meyer eller Cofoco på låget.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden