0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Forret: Brændt kammusling, blomkål, rosenkål, løgcreme og porreaske

Det er en meget elegant ret – løgene, der er kogt i mælk, bliver milde og bløde, og den milde løgpure passer godt med den rå bitterhed i kålen og det søde i kammuslingerne. Du kan lave det hele om formiddagen og opbevare retten tildækket et køligt sted, men ikke i køleskabet, og bare brænde muslingen lige inden servering, så du kan gå direkte fra snacks til kammusling.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Blomkål i forskellige farver gør retten skøn at skue og giver noget råt og bittert til den bløde løgcreme og til den søde og brændte kammusling.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst