0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Misogulerødder med sprødstegte nudler

Knas fra de sprøde nudler, syre fra misoen og fedme fra smørsaucen med gulerodssaft. Du kan selv presse eller juice gulerødderne, men gulerodssaft fås også på flaske i de fleste supermarkeder. Server retten som en del af et større måltid, eller spis den alene med en grøn, sprød salat.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personer
Arbejdstid: 25 min.
Samlet tid: 30 min.

1/2 l vegetabilsk olie til dybstegning
200 g ægnudler, tørrede
600-800 g gulerødder med top
4 dl gulerodssaft / juice
100 g smør
2 tsk. sort peber, knust
2-3 spsk. miso, lys
1 spsk. vegetabilsk olie
thaibasilikum

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce