0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Til en travl hverdag: Karrykål med kapers og koriander

En salat med smæk på smagen. Den går både til frokost og aften.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Line Klein
Foto: Line Klein
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

4 personer

Ingredienser

3 dl linser, grønne

1/2 savojkål

olivenolie

2 tsk. karry

salt og peber

2 spsk. kapers

1 bundt koriander

Sådan gør du:

  1. Begynd med at koge linserne efter anvisning på pakken. Lad dem køle af. Alternativt kan du bruge linser på dåse. Snit kålen så fint som muligt.
  2. Hæld olivenolie i en sauterpande, og tilsæt karry, så den bliver brændt let af. Steg kålen, til den falder let sammen, og smag til med salt og peber.
  3. Kom kålen i en skål eller på et fad, og tilsæt kapers og linser. Vend det rundt. Drys til sidst med masser af plukket koriander, og spis med det samme.