Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Det er uhyre let at grille rispapir gyldent og sprødt, og oksekød eller kylling kan også bruges som topping.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Børnene vil elske det: Grillet rispapir, bánh tráng nuróng

1 minut på grillen, og du har en tynd og delikat udgave af en pizza. Vær forsigtig, når du smører og pensler rispapiret, læg kun et tyndt lag fyld på papiret, og hold øje med grillen. En almindelig engangsgrill kan også bruges, eller sæt din almindelige grill ved siden af middagsbordet.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

4 personer

Ingredienser

2 fed hvidløg

2 bananskalotteløg

400 g hakket lam

1/2 spsk. spidskommen

1 tsk. chiliflager

1 tsk. rejepasta

1 tsk. salt

1/2 tsk. rørsukker

olie til stegning

3 spsk. sesamfrø

2 æg

2 forårsløg

20 g koriander

8 stk. rispapir, den tykke, 22 cm

smør

40 g revet parmesanost

sriracha-chilisauce

1 lille bordgrill

Sådan gør du:

  1. Tænd bordgrillen.
  2. Hak hvidløg og løg fint. I en pande sauteres hvidløg og løg. Tilsæt lam, spidskommen, chiliflager og rejepasta. Rør rundt med en træske, og mas med bagsiden af skeen, så kødet løsner sig.
  3. Steg i ca. 10 minutter, til kødet er færdigstegt. Smag til med salt og rørsukker, og sæt det til side.
  4. Læg sesamfrø på en pande, og tænd for blusset. Lad dem riste, til de er gyldne. Rør af og til i frøene, så de ikke brænder på.
  5. Pisk æggene i en skål, og lad det stå klar. Hak forårsløget og koriander fint.
  6. Tag et rispapir, og smør forsigtigt med smør over hele rispapiret. Pensl derefter lidt æg over, og drys lidt sesamfrø på. Fordel kødet, og riv lidt ost over.
  7. Læg rispapirerne klar på et stort fad. Ved bordet sidder man og hygger med at grille selv på den lille bordgrill.
  8. Rispapiret skal grilles i ca. 2 minutter. Det er færdigt, når det gennemsigtige bliver gyldent.
  9. Pynt med Sriracha-chilisauce efter smag, drys forårsløg og koriander på, fold rispapiret halvt sammen, og server.

Tip: Dette er en sjov ret til børnene og kræver ingen tid. De vil elske at lave en anden version af pizza, som er hurtigere at tilberede.

Anh Lê

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts