0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Mette Mølbak anbefaler: Den dovne genvej til fredagens bøf-bearnaise

Skal det være lækkert uden at være besværligt. Så prøv den her ret.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Chris Tonnesen
Foto: Chris Tonnesen

I denne ret strimles kød og pancetta, som tilberedes oven på grøntsagerne i ovnen. Dermed giver de fin smag til hele retten.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Nogle dage er der ikke energi eller lyst til de helst store udskejelser i køkkenet, og så gælder det om at skyde genvej. Jeg er vild med at samle hele retten i stort fad og knalde det i ovnen. En fordel er at elementerne i retten tager smag af hinanden og så er der næsten ingen opvask. Win-win!

Her får du min opskrift på en fredagsfavorit, når kroppen skriger på bøf-bearnaise, men du ikke helt orker at stege bøf og piske bearnaise. Her kommer den med sæsonens græskar og svampe - nemt, hurtigt og godt.

2-3 personer

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce