Foto: Chris Tonnesen
Opskrifter

Chocolat chaud façon 1825

Opskrifter

Chokoladen skal tilberedes dagen før servering og trække på køl natten over for at få sin fine konsistens og udvikle smag.

Til 4 meget små kopper/glas

Ingredienser

4 dl vand

90 g mørk chokolade, gerne Valrhona Manjari eller Caraïbe

Sådan gør du:

  1. Hæld vandet i en lille tykbundet gryde. Dump det hele chokoladestykke ned i gryden, og varm op under rolig omrøring med en grydeske. Lad chokoladen smelte ud i vandet.
  2. Kog den varme chokolade i ca. 15 minutter under omrøring, til den tykner og cremer. Hæld chokoladen i en lille kande eller en anden beholder, og stil den i køleskabet til næste dag.
  3. Varm chokoladen op under omrøring, til den har den temperatur, du foretrækker. Hæld den varme chokolade i små kopper eller varmefaste glas, og server straks.


Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden