0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Hyldeblomsteddike og syltede hyldeblomster

Denne opskrift er i virkeligheden to: Ud over at du får en fantastisk eddike, som du kan bruge til at lave f.eks. mayonnaise, dressinger eller sylte agurker i, kan skærmene også spises. Jeg plejer at gemme dem, til det bliver rigtig koldt og mørkt udenfor. Så bringer de syltede blomster minderne fra sommeren ned i salaten og lyser det hele lidt op.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Eva H. Tram
Foto: Eva H. Tram

De eddikesyltede hyldeblomster kan gemmes, til det bliver vinter. Så bringer de syltede blomster minderne fra sommeren ned i salaten og lyser det hele lidt op.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

12 hyldeblomstskærme

1 l æbleeddike

Sådan gør du:

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts