Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Chris Opander Tonnesen
Foto: Chris Opander Tonnesen
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter: Birkes giver smag og knas til dit bagværk

I en sen alder har madjournalisten Marie Holm lært at elske de små valmuefrø, og det i en sådan grad, at hun boltrer sig i bagværk med birkes som en bærende ingrediens. Her præsenterer hun opskrifter på romduftende snegle, tykke pandekager og en ultrasvampet kage.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Da jeg var barn, kunne jeg ikke fordrage birkes. Formfranskbrød og håndværkere blev valgt fra på grund af de pokkers besværlige små frø, som trillede ud over alle bredder på tallerkenen og satte sig genstridigt mellem fortænderne – og blev der, indtil man kiggede sig i spejlet.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden