0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Surdejsbrød med citronricotta og ristede kikærter

Begynd din morgen med masser af grønt og proteiner. Her får du det hele på én mad.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann
Morgenmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Morgenmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 2 personer
Arbejdstid: 15 min.
Samlet tid: 15 min.

Ristede kikærter:
150 g kikærter, drænet, fra dåse
olivenolie til stegning
100 g spinat (en stor håndfuld)
125 g squash (ca. 1/2)
salt og peber

Creme:
125 g ricotta
skal fra 1/2 økologisk citron
sort peber