0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Den lækreste sommerdessert: Koldskålscreme med rabarber, jordbær og basilikum

Et drys af basilikum, mørk chokolade og pinjekerner oven på en citronsmagende koldskålscreme med syrligsøde jordbær og rabarber er overraskende fortryllende.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Nem og lækker dessert, som kræver et minimum af arbejdstid.

Sødt og bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Sødt og bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personerArbejdstid: 15 min.Samlet tid: 15 min.

Koldskålscreme
2 dl A-38
1 dl fløde
1 spsk. flormelis
1 tsk. vaniljepulver
saft og skal af citron

Til servering
25 g pinjekerner
4 dl råsyltet rabarber (se opskriften her)
250 g jordbær, skåret i kvarter
1 håndfuld basilikum, grofthakket
50 g grofthakket mørk chokolade

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce