0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Saftigt, svampet og godt til både ost og te: Hasselnøddebrød med mørk sirup og nøddeolie

En mellemting mellem et brød og en kage, der med sin saftige, svampede konsistens holder sig godt i op til fire dage.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Nøddebrødet har en smag af efterår og går fint i mange sammengænge – blandt andet er det supergodt ristet.

Sødt og bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Sødt og bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1 stort brød, ca. 6-8 personerHoldbarhed ca. 4 dage

200 ml lunken mælk
100 g smør, smeltet
25 g gær
2 æg
2 æggeblommer
30 ml mørk sirup
40 g rørsukker
400 g hvedemel
1/2 tsk. salt
150 g hasselnødder
2-3 spsk. nøddeolie

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.