0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Få opskriften: Labnekugler er den perfekte snack, appetizer og mezze

Labnekugler, labneh tabat, er en slags friskostkugler lavet på yoghurt med en høj fedtprocent.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jenny Zarins
Foto: Jenny Zarins

Labnekuglerne på billedet har redaktionen selv lavet. Det er ganske nemt. Du kan selv bestemme størrelsen på labnekuglerne. Store fungerer fint som snack eller på et bord med flere mindre retter. Mindre kugler er gode som en appetizer til drinks.

Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 10 personer (ca. 20 kugler)

900 g græsk yoghurt eller en blanding af 450 g gedeyoghurt og 450 g græsk komælksyoghurt
2 tsk. salt
5 dl olivenolie
3 timian- eller oreganokviste eller en blanding af begge
1 1/2 spsk. chiliflager (nok til at dække 10 kugler)
2 spsk. za’atar (nok til at dække 10 kugler)

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce