0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Med et mellemøstligt strejf: Bagt hokkaidogræskar med hasselnødde-zaatar

Tilbehør til de fleste retter eller som selvstændig ingrediens i en vegetarsalat.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Det søde hokkaidogræskar får karakter af Mellemøsten med den krydrede zaatar, og retten kan varieres med andre nødder end hasselnødder.

Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1 hokkaidogræskar
50 g hasselnødder, ristede
2 spsk. sesamfrø
1/4 bundt persille
1/2 bundt timian
2 fed hvidløg
2-3 spsk. olivenolie
salt
sort peber

Sådan gør du: