0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Test af sake: Skål i japansk risvin, når danske OL-medaljer skal fejres

OL i Tokyo kommer til at foregå foran tv-skæmen, hvor du kan dække op til hygge med japansk sake. Nybegyndere i sake kan starte her. Kanpai!

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Noriaki Sasaki/Ritzau Scanpix
Foto: Noriaki Sasaki/Ritzau Scanpix

Trods navnet risvin er processen med at fremstille sake mere lig ølbrygning. Bryggerne blander dampet ris med kõji, vand og gær, inden fermenteringen sættes i gang.

Vin
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Vin