0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Olivier Matthys, bearbejdning: Kaspar Busch
Foto: Olivier Matthys, bearbejdning: Kaspar Busch

Fogh er blevet forhenværende på den amerikanske måde

Fra sit udsigtspunkt som gæsteforsker på Harvard har Anders Fogh Rasmussen frydet sig over, hvordan den kulturradikale venstrefløj i fædrelandet har våndet sig i debatten om ytringsfrihed. Han vil med »fynd og klem« gå ind i debatten om sit eftermæle på den økonomiske politik.

FOR ABONNENTER

Det er en distraktion, der er lige så forståelig, som den er meningsløs. Jeg sidder i et klasseværelse med en underviser og halvanden snes studerende i en hestesko af borde. De hører godt efter. Spørger ind. Griner, når den engagerede underviser med mellemrum fyrer en joke af. Han virker, som om han har rigtig godt styr på sit stof.

’Putin – ven eller fjende?’, er dagens tema. Det handler om magtstrukturen i Kreml. Om Putins inderkreds. Om årsagerne til de senere års russiske aggression over for flere nabolande. Om forklaringskraften – eller manglen på samme – i statskundskabsstudiets realismebegreb. Om konfliktzoner i Transnistrien, Georgien, Baltikum, Moldova. Og selvfølgelig Ukraine.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden