0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Podcast: Står vi på randen af afgrunden? Eller er der håb for fremtidens Europa?

Hør hvordan det lød, da Adam Holm mødtes med den franske ambassadør, François Zimeray og tidligere chefredaktør på Politiken, Bo Lidegaard til en snak om et Europa præget af politisk splittelse, ulighed, terror, nationalisme, Brexit, flygtningestrømme og svære økonomiske udfordringer.

 THOMAS BORBERG (arkiv)
Foto: THOMAS BORBERG (arkiv)

Journalist og historiker Adam Holm er aktuel med bogen 'Endestation Europa', hvor han har talt med 10 europæiske intellektuelle om et Europa i krise. Hør ham i samtale med den franske ambassadør, François Zimeray og tidligere chefredaktør på Politiken, Bo Lidegaard i denne Politiken Live Podcast.

Podcast
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Podcast
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det europæiske tog er på en alvorlig slingrekurs. Det politiske fælleskab er truet. Europa er præget af nationalisme, flygtningestrømme, social ulighed, terror og svære økonomiske udfordringer. Går vi mod en slags europæisk borgerkrig? Eller hvad er det for et Europa, der er ved at tage form i disse år?

De og mange andre spørgsmål stiller journalist og historiker Adam Holm 10 europæiske intellektuelle i sin nye bog ’Endestation Europa’, som i denne Politiken Live podcast fungerer som forlæg for en interessant snak om Europas fremtid.

Hør hvordan det lød onsdag d. 22.marts 2017, da Adam Holm mødtes med den franske ambassadør, François Zimeray og tidligere chefredaktør på Politiken og historiker, Bo Lidegaard i Pressen i Politikens Hus til en snak om endestation Europa. Adam Holm beder sine gæster give et bud på, hvordan fremtiden egentlig tegner sig for Europa.

Hør podcasten her:

Vært: Adam Holm

Medvirkende: François Zimeray og Bo Lidegaard

Redaktion: Silke Fensman, Vanessa Christophersen og Mikkel Vuorela