0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

I denne uges udgave af Bogfolk kan du få du sæsonens litteraturkritik og anbefalinger til, hvilke bøger du skal læse i sommervarmen. Her er det Elio fra filmen 'Call me by your name', der hviler hovedet på sin sommerlæsning.

Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hør Politikens anmeldere fortælle om de bøger, du bør læse i din sommerferie

Bogfolk guider dig til, hvad du skal læse i din sommerferie.

Bogfolk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Om lidt er det sommerferie, og så får du faktisk tid til de bøger, du i løbet af foråret lovede dig selv at læse. Coronakrisen har bragt afsavn, ulykke og sorg med sig, men for mange har nedlukningen af Danmark skabt plads til fordybelse. Vi har læst, og vi vil blive ved med at læse, for så snart man sidder med en bog, er man ikke længere bundet af tid og rum. Og man er heller ikke alene.

Langt de flest er vendt tilbage til den normale hverdag, men nu står sommerferien for døren, og hvad skal du så læse?

Måske Bogfolk kan inspirere dig.

Vært er som altid Jes Stein Pedersen, og med sig i studiet har han Politikens litteraturkritikere Lilian Munk Rösing og Benedicte Gui de Thurah Huang. De taler om sæsonens bedste bøger, og om hvad sommerferiens mere lystbetonede læsning kan byde på.

Læs mere:

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?

Forsiden