Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Marie Cecilie Meyer
Foto: Marie Cecilie Meyer

Religion og ikonografi er vigtig for napolitanerne, og overalt hænger der relikvier og Kristus-figurer som her i De Spanske Kvarterer.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En weekend i: Byen, hvor anarki og vildskab møder skønheden

Træt af Roms overfyldte turistgader og Firenzes urimelige priser? Så tag længere sydpå i Italien til Napoli, der takket være sin gastronomi, kulturskatte og helt særegne metropolstemning lige nu oplever en renæssance.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

De kigger sig måbende omkring, mens de i flok skrider ned ad strøget: Norditalienerne, der godt nok er på besøg i deres eget hjemland, men alligevel befinder sig på udebane. For de er dumpet lige ned i Napolis kogende centrum, som er tykt befolket med glinsende fiskefade, falbydende kalvemavesælgere og kaffetjenere i uniform, som behændigt snor sig af sted med en kop espresso til det lokale advokatkontor. Et sceneri, de nok husker fra deres egen barndoms hjemstavn, men som i effektivitetens og globaliseringens navn måske er forsvundet.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden