Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Christina Alfthan
Foto: Christina Alfthan

Jost van Dyke, en Robinson Crusoe-ø 2.0 med en lille hyggelig havn, hvor træerne langsomt er ved at gro frem igen, og hvor hotellet og politistationen står stadig på stranden.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Guide: Sådan er der på fem helt forskellige caribiske øer

Caribien har et utal af vidunderlige øer med hvidt sand og krystalklart, azurblåt vand. Men der er alligevel stor forskel på øerne. På et krydstogt fra Puerto Rico og sydpå til Barbados kan man besøge fem af dem.

Rejser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Med mindre end 300 indbyggere er den engelske jomfruø Jost van Dyke noget af det tætteste, man kommer på en Robinson Crusoe ø 2.0. Her er det så uberørt, øde og primitivt, som det kan blive i Caribien. Øen har først de seneste år fået få veje og elektricitet, og der er ingen store bygninger eller hoteller og ingen rigtig by og slet ikke en havn, så krydstogtskibe kommer ikke ind her. Derfor lever øen et stille liv, hvor stort set kun lystsejlere kommer til.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden