Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Ståle Solbakken må måske finde på noget nyt, når FCK spiller i Farum. Og måske kommer den første sejr på kunstgræsset i Farum til topholdet 2. påskedag. Den anden mandagskamp i mesterskabsspiller hedder FCM-Brøndby.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ståle Solbakken kan alt, bare ikke vinde med FCK på kunstgræsset i Farum

Det er meget besynderligt, at så dygtige spillere, som FC København har, ikke kan det, som AC Horsens, Esbjerg, FC Midtjylland og OB har gjort i denne sæson.

Sport
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Ståle Solbakken er den bedste træner, FC København kan have. Og FCK er den bedste klub, Solbakken kan være ansat i. Det er ikke nogen nyhed. Det er skrevet før. Når det nu gentages, er det selvfølgelig, fordi FCK’erne inden længe vinder DM-titlen for 13. gang. Den 51-årige nordmand har så haft ansvaret for otte af FCK’s mesterhold. Han har måttet nøjes med sølv to gange, bronze én. Solbakken har været med til at vinde fire pokalfinaler, og under hans kommando har holdet fra Parken bortset fra et enkelt år været fast inventar i europæiske gruppespil.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

Forsiden