Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
AC Horsens' Rune Frantsen lagde op til hjemmeholdets mål i kampen mod FC Midtjylland og Awer Mabil.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AC Horsens' Rune Frantsen lagde op til hjemmeholdets mål i kampen mod FC Midtjylland og Awer Mabil.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mestrene henter den 10. sejr i træk mod Horsens

AC Horsens drillede mestrene i 1. halvleg, men tabte 3-1.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

AC Horsens indledte sæsonen med en sensationel 2-1-sejr i Parken mod FC København, men sluttede trods en solid 1. halvleg efteråret med at tabe 3-1 til den anden titelkandidat, FC Midtjylland, der slog ’Den gule fare’ for 10. gang i træk.

FC Midtjyllands danske mestre var 12 minutter om at score i Horsens, da Rilwan Hassens lange tå tæt under mål sendte bolden i nettet på Poul Onuachus indlæg, men hjemmeholdet holdt fast i et aggressivt spilkoncept og blev belønnet med 1-1-udlingningen ved Oliver Drost i 35. minut.

Her gik det stærkt, da backen Rune Frantzen via Kasper Junkers hælaflevering strøg på langs sidelinjen og sendte bolden ind i fødderne på Drost, der afsluttede sikkert med højrebenet.

FCM kom i yderligere problemer, da Michael Lumb fyrede af inde i boksen og AC Horsens kunne gennem deres nærkampstyrke i perioder dominere mod topholdet i 1. halvleg.

40 sekunder inde i 2. halvleg fik Horsens’ sejrsambitioner dog et skud for boven, da Alexander Scholtz med en velplaceret indersideafslutning langt ude fra sendte en spand kold vand i ansigtet på Horsens-mændene vand og med 2-1-føringsmålet sendte mestrene på vinderkurs. En kurs, der blev cementeret, da Poul Onuachu med et delikat chip øgede til 3-1 i næstsidste minut

AC Horsens slutter dermed efteråret som nummer 8, mens FCM med sejren (midlertidigt?) overtog førstepladsen fra FC København.

Overblik: Stillingen i Superligaen

Kampen minut for minut

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden