Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Superligaen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Randers knækker Hobro trods et hav af misbrugte målchancer

En sejr på 1-0 til de lyseblå burde have været en del større.

Superligaen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Randers FC vandt fredag eftermiddag 1-0 over Hobro i en superligakamp, der for alvor livede op chancemæssigt efter pausen.

Trods store tilbud i begge ender blev der på mystisk vis kun scoret en enkelt gang i kampen.

Hjemmeholdets spillere virkede komfortable i første halvleg, mens gæsterne kom bedre med efter pausen. Til sidst burde Hobro ret beset have udlignet.

Randers sætter sig med sejren solidt på nedrykningspulje 2’s førsteplads. Hobro ligger derimod sidst - fem point efter Vendsyssel.

Hårdt pres på Hobro

Det tvinger Hobro til at vinde de sidste to kampe, hvis holdet skal gøre sig forhåbning om at undgå at spille om direkte nedrykning mod taberen af den anden nedrykningspulje.

Fredagens kamp var blot seks minutter gammel, da Emil Riis bragte hjemmeholdet foran. Angriberen var for hurtig for Hobros midterforsvar og sparkede let bolden i mål.

Hobro-holdet var aldeles anonymt i første halvleg. Tættest på et mål var gæsterne, da Kasper Enghardt ikke var langt fra at dreje et indlæg i eget mål.

Både efter 24 og 35 minutter burde hjemmeholdets angriber Marvin Egho have fordoblet føringen.

I første omgang høvlede han bolden langt over mål, mens han i andet forsøg headede over fra tæt hold.

Også i anden halvleg kom Randers bedst ud. Både Johnny Thomsen og Marvin Egho havde, blandt flere andre Randers-spillere, store chancer.

Gæster kom ind i kampen

Først da stadionuret rundede en time, vågnede Hobro en smule. I løbet af en periode på ti minutter havde holdet flere gode muligheder for at udligne. Hobros venstre side med Mathias Haarup og Edgar Babayan manglede dog den sidste skarphed.

Indskiftede Benjamin Stokke burde have afgjort kampen til hjemmeholdets fordel med et kvarter igen, men Jesper Rask reddede flot i Hobro-målet.

Hobro udnyttede i det sidste kvarter den spinkle føring til at presse Randers i bund. Tættest på var angriber Sebastian Grønning med hovedet flere gange.

Randers tager i næste spillerunde imod AaB. Hobro spiller ligeledes hjemme, når Vendsyssel kommer på besøg.

Ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden