Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Saul Loeb/Ritzau Scanpix
Foto: Saul Loeb/Ritzau Scanpix

Præsident Trump er en glad mand i disse dage. Han er nemlig blevet frikendt i forbindelse med Rusland-undersøgelse, hvad angår spørgsmålet om konspiration med den russiske regering. Men der hersker stadig usikkerhed omkring de foreløbige konklusioner, idet spørgsmålet om, hvorvidt han har forsøgt at hindre rettens gang, fortsat er ubesvaret.

USA-ekspert: »Hvis man havde troet, at Muellers undersøgelse ville være en slags punktum, er man nødt til at erkende, at den blot er et komma«

Både republikanerne og demokraterne har ventet på den såkaldte Rusland-undersøgelse i godt og vel to år nu. Men hvad betyder de længe ventede konklusioner for de to partier? Anders Agner fra Kongressen.com mener, at der er et stort politisk slagsmål i vente.

Internationalt
FOR ABONNENTER

Den mulige krise er nu afværget set fra republikanernes side. De kan konstatere, at det, der var worst case-scenario, ikke bliver til virkelighed. Den amerikanske præsident havde kurs mod en rigsret, hvis det stod til demokraterne og et hav af kritikere. Det havde formentlig betydet, at republikanerne skulle finde en ny præsidentkandidat til 2020-valgkampen.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden