Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
MILAN NEJEZCHLEBA
Foto: MILAN NEJEZCHLEBA

Velsmagende. Løgkarse som den tager sig ud i det grønne forår – man kan spise både blade og blomster. I august kan man høste plantens frø, der har sennepsagtig smag. Det vidste vore stenalderforfædre, og de kom gerne et drys løgkarsefrø i fiskesuppen.

Viden og tech
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Arkæologer afslører: Stenaldermennesker var også gourmeter

Kogekar fundet i Danmark og i Tyskland nuancerer billedet af stenaldermenneskenes forhold til mad.

Viden og tech
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Var der gourmeter i stenalderen - eller var den daglige kost alt overvejende et spørgsmål om at sikre sig overlevelsesenergi?

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden