0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kok Christian F. Puglisi: Gæsterne elsker vores gourmetbrød, men vi må ikke fodre høns med det

Tilbageskuende regler spænder ben for, at vi kan udvikle mere bæredygtig gastronomi og landbrug.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Pr-foto.
Foto: Pr-foto.

Restaurantejer Christian F. Puglisi vil gerne have lov til at bruge madresterne fra sine restauranter til hønsefoder, men det må han ikke for Fødevarestyrelsen.

Debatindlæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Debatindlæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Når jeg på min restaurant Bæst skræller en gulerod eller klipper toppen af en porre, spekulerer jeg over, hvad jeg kan stille op med resterne.

Hjemme i privaten kunne jeg have komposteret mine skræller eller givet dem til de høns, jeg ville ønske, jeg havde. Så kunne jeg få dejlige velsmagende friske og klimaneutrale æg. Men det må man ikke.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere