Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Restaurantejer Christian F. Puglisi vil gerne have lov til at bruge madresterne fra sine restauranter til hønsefoder, men det må han ikke for Fødevarestyrelsen.
Foto: Pr-foto.

Restaurantejer Christian F. Puglisi vil gerne have lov til at bruge madresterne fra sine restauranter til hønsefoder, men det må han ikke for Fødevarestyrelsen.

Debatindlæg

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her.


Kok Christian F. Puglisi: Gæsterne elsker vores gourmetbrød, men vi må ikke fodre høns med det

Tilbageskuende regler spænder ben for, at vi kan udvikle mere bæredygtig gastronomi og landbrug.

Debatindlæg
FOR ABONNENTER

Når jeg på min restaurant Bæst skræller en gulerod eller klipper toppen af en porre, spekulerer jeg over, hvad jeg kan stille op med resterne.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce