Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Hvis man spørger, hvad børnene på Sjælsmark har brug for, er det ikke noget særligt – i bund og grund. For de har brug for nøjagtigt det samme, som alle andre børn har brug for, skriver Mozhdeh Ghasemiyani og Eva Secher Mathiasen.  Arkivfoto: Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Hvis man spørger, hvad børnene på Sjælsmark har brug for, er det ikke noget særligt – i bund og grund. For de har brug for nøjagtigt det samme, som alle andre børn har brug for, skriver Mozhdeh Ghasemiyani og Eva Secher Mathiasen. Arkivfoto: Miriam Dalsgaard

Debatindlæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her.


Psykologer: Miljøet er gift for deres udvikling, men vi hjælper ikke børn på Sjælsmark

Vi ved, at skadelige vilkår under opvæksten kan ødelægge et menneske. Derfor hjælper vi børn i risiko. Bare ikke børnene på Sjælsmark.

Debatindlæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I april udkom en rapport fra Dansk Røde Kors, skrevet af erfarne psykologer. De har foretaget en psykologisk screening af 56 børn, som er indkvarteret på Udrejsecenter Sjælsmark med deres familier, mens de venter på at blive tvangsudsendt af Danmark. Og det er et alarmerende indblik i børnenes situation, rapporten giver. For den konkluderer, at der er grund til alvorlig bekymring for børnenes trivsel og udvikling.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden