Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
 Stine Bidstrup, Morten Langkilde
Foto: Stine Bidstrup, Morten Langkilde
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dette er en klumme. Klummen er udtryk for skribentens holdning.


En skøn dag for sexlegetøjsforhandlere - og en knap så god dag for Moses Hansen

Politiken kårer hver dag, hvem der har haft en god dag - og hvem der har haft en dårlig dag.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En god dag for...

Sexlegetøjsforhandlere. Vi er mange, der er trætte af det triste sommervejr, men i branchen for sexlegetøj græder man tørre tårer over den våde sommer.

Berlingske har talt med flere forhandlere, som fortæller, at de ganske vist er vant til at lange lidt flere dildoer over disken, når vejret er dårligt, men at salget denne sommer er 30-40 procent højere end forventet.

»Salget er nærmest eksploderet på grund af det dårlige vejr. Vi kan næsten ikke følge med,« siger indehaver af WinkWink.dk, en af Skandinaviens største netbutikker for sexlegetøj, til ’Tanten’, som i dagens anledning er usædvanlig frivol og bringer en liste over de 10 mest solgte produkter hos WinkWink. Nummer 1 er Intense Stimulerende Gel til Kvinder og nummer 2 en Lady Finger Vibrator.

En dårlig dag for...

Moses Hansen har aldrig været så glad for sexlegetøj. I 1990’erne blev han berømt og berygtet, da han med kors på ryggen mødte op ved sexmesser og talte dunder mod porno, utugt og andet griseri.

De senere år har Moses Hansen været formand for det kristne bedecenter Pottemagerens Hus i Holsted, hvor han har fortsat sine tirader mod utroskab og hor, når han ikke har brugt tid på at sagsøge staten for at tillade homovielser.

I går kunne flere medier så afsløre, at den 75-årige hadprædikant for nylig er blevet smidt ud af Pottemagernes Hus, fordi han har været sin kone utro.

Måske Moses skulle have læst Lukasevangeliet lidt grundigere: »Hvorfor ser du splinten i din broders øje, men lægger ikke mærke til bjælken i dit eget øje?«

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden