Foto: Laurent Cipriani/Jon Super/AP
Klummer

Dette er en klumme. Klummen er udtryk for skribentens holdning.


En god dag for VM's største hunk - og en dårlig dag for den glinsende firskårne myseost

Politiken kårer hver dag, hvem der har haft en god dag - og hvem der har haft en dårlig dag.

Klummer

En god dag for ...

Antoine Griezmann. Hvem er det forestående VM’s største hunk? Det undersøger New York Times på mere eller mindre videnskabelig vis ved at lade fodboldentusiast og tv-vært Roger Bennett belære alskens boldignoranter om VM’s fedeste frisure, der måske ikke så overraskende sidder på Frankrigs Paul Pogba, og den flotteste trøjer, som i år er Nigerias giftiggrønne zigzagmønster, der allerede er solgt i 3 mio. eksemplarer.

Men altså, hvem er årets lækreste spiller? Den ære tilfalder Frankrigs Antoine Griezmann, som hyldes for sine målfejringer, hvor han i hvert fald ifølge Bennett minder om, når superstjernen Drake danser. Griezmann hyldes desuden for at kunne veksle ubesværet mellem at stå helt skarpt og senere ligne »Justin Bieber på tredagesdruk«.

En dårlig dag for ...

Cristiano Ronaldo. Det er dog ikke alle spillere – eller hold – til VM, der får lige så rosende ord fra Roger Bennett med på vejen som Griezmann. Først får Bennetts eget hjemland, England, en glidende tackling med dupperne først. Deres unge hold er ifølge ham mildest talt dømt ude på forhånd, fordi »det eneste, vores nation er verdensklassedygtig til, er at lave tabloidmedier«.

Der ryger også en begmand af de mere veloplagte af sted til Portugals glinsende firskårne myseost af en angriber, Ronaldo. Han roses godt nok for at være »en aldeles dygtig spiller«, men udråbes også til at være »så selvoptaget, at han kun lader til at gide score mål, så han har en undskyldning for at tage sin trøje af og vise sin eight-pack frem for resten af verden«.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Overgreb i Guds navn
  Hør podcast: Overgreb i Guds navn

  Henter…

  I morgen byder pave Frans flere end 100 højtstående biskopper fra hele verden velkommen til topmøde i Vatikanet. Emnet øverst på dagsordenen er seksuelle overgreb mod børn begået af katolske præster. Men kan paven forhindre flere overgreb? Og er der overhovedet en fremtid for den katolske kirke?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

Forsiden

Annonce