Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
JP/Finn Frandsen
Foto: JP/Finn Frandsen
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dette er en klumme. Klummen er udtryk for skribentens holdning.


En god dag for Randers - og en dårlig dag for Jensens Bøfhus

Politiken kårer hver gang, hvem der har haft en god dag - og hvem der har haft en dårlig dag.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En god dag for ...

Randers. »Et åndeligt halvformørket gudsforladt sted«. Sådan blev Randers beskrevet af Østkyst Hustlers. Og den kronjyske by har længe bøvlet med et ry som et kulturløst sted, hvor unge drikker Mokaï, kører på scooter og går i Shox-sko. Men nu får byen medvind. En kinesisk virksomhed, Andersen Paradise, og Randers er tæt på at lande en aftale, der giver kineserne lov til at bygge en kopi af Randers midtby i Kina, formentlig i en af provinserne Anhui, Jiangsu eller Shangdong. »Kineserne kan godt lide vores middelalderby, med snævre gader og bindingsværkshuse. Vi er så heldige at have en midtby med meget gamle huse. I mange andre byer har der jo været store brande, der har ødelagt mange bygninger«, siger erhvervschef Dennis Jensen i Randers Amtsavis.

En dårlig dag for ...

Jensens Bøfhus. Landets vel nok mest indflydelsesrige madanmelder, Søren Frank fra Berlingske, går rundt og glæder sig i denne tid. Det gør han, fordi det går skidt for Jensens Bøfhus, der ifølge anmelderen kun lever på »bankernes nåde«: »Normalt er det ikke god stil at fryde sig over andres ulykke, men der eksisterer undtagelser: Jeg føler mig f.eks. i min gode ret til at glæde mig over, at det er gået så markant tilbage for Jensens Bøfhus, at ’restaurant’-kæden er ude i en regulær overlevelseskamp«, lyder det frydefuldt fra Frank i en klumme på b.dk.

Bøfhuset ønsker ikke at kommentere klummen, men Frank er heller ikke en mand, man lægger sig ud med. Tidligere har han givet bundkarakter til en københavnsk restaurant, der afviste at sælge øl til hans mindreårige søn.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Leonhard Foeger/Ritzau Scanpix

  Eliud Kipchoge løb i denne måned som den første nogensinde en maraton på under to timer. Men trods bedriften, er det hans sko, der er løbet med opmærksomheden. På de kenyanske fødder sad nemlig Nikes nyeste supersko - sko, der beviseligt får løbere til at løbe hurtigere. Er det snyd? Og hvorfor er de sko så gode?

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden