0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

    Alt om De fyrede

Test af butter chicken: De værste ligner makrelsalat og smager af dåsetomat

Butter chicken er danskernes indiske yndlingsret. Men supermarkedernes versioner har intet med den ikoniske restaurantret at gøre, siger Politikens testere, der er indiske restauratører.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kate Kamil, indehaveren af en af Københavns ældste spisecafeer, Kate’s Joint, ler højlydt, mens hun bærer færdigretten fra Meny ind fra restaurantkøkkenet til bordet.

»Den ser jo fuldstændig syret ud. Det er, som om de har blendet kyllingen ned i retten«.

Retten fra Meny er en del af luksuskædens ’Nem Meny’-serie og kommer i et nydeligt, eksklusivt patentglas, der dog er lækket en anelse under transporten, hvilket har fedtet etiketten til.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts