0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Topkarakter til vinderagurk: »Den er super velsmagende«

Den bedste er bølgeskåret og har et godt bid. Agurkesalat skal være både sur, salt og sød for at imponere dommerne.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrug
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Varme hotdogs fra grillen, ketchup, ristede løg og selvfølgelig agurkesalat. Sådan ser menuen ud for mange af os, når sommervarmen tager over. Men hos de ældre generationer står der agurkesalat på middagsbordet hele året. Især hos dem, der bor uden for de store byer – for eksempel på Fyn og i Vestjylland.

»De unge bruger syltede agurker til hotdogs og burgere. Men for de ældre er agurkerne stadig en klassiker sammen med gammeldags kyllingesteg, hakkebøf og frikadeller«, siger Lars Aarup, der er kommunikations- og analysechef hos Coop, der blandt andet driver Fakta, Irma og SuperBrugsen.