Få de vigtigste historier direkte i din indbakkeLæs mere

Tomater på dåse er lavet for at gøre arbejdet i køkkenet lettere, men smagen på testens varer er ikke på højde med den ægte vare – eller de bedste italienske dåser.
Foto: Mette Duedahl

Tomater på dåse er lavet for at gøre arbejdet i køkkenet lettere, men smagen på testens varer er ikke på højde med den ægte vare – eller de bedste italienske dåser.

Test

Kedelig konserves: Dåsetomater er uden smag af sol og varme

Dåser med hakkede tomater fås til alt fra 4 til 13 kroner, men uanset prisen mangler de alle smag af solens varme, mener dommer i Politikens test.

Test
FOR ABONNENTER

Kender du duften af knaldrøde, saftige, sprøde og solmodne tomater? Så søde, bitre og intense i smagen, at du kan se tomatmarken i Syditalien foran dig? Hvis du genkender denne oplevelse, er det næppe fra en af de gange, du har åbnet en dåse hakkede tomater fra supermarkedet. De smager nemlig generelt for lidt af sol og varme, mener Politikens testdommere.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce