Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Mikkel Hørlyck
Foto: Mikkel Hørlyck

Flere af de testede olier er meget velegnede til at dyppe brød i.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Test af olivenolie: »Hvis jeg tager på et italiensk marked og beder om den bedste olivenolie, I har, er det den her, jeg forventer at få«

Siden vi lærte olivenolie at kende i charterferiens barndom, har vi i stigende grad taget det flydende middelhavsfedtstof til os. Men der er stor forskel på kvaliteten af de gyldne dråber fra supermarkedet, viser Politikens test.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

I ’Frøken Jensens kogebog’ fra 1901 skal der selv i middelhavsinspirerede retter steges i smør. Olie optræder et par gange, men så er det, fordi der skal steges i smør og olie.

Kampagnetilbud: Prøv 3 måneder for 299,-

Få den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden