0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Klassisk indisk restaurant er lidt dyrere og meget bedre

Gode, gamle Kashmir holder på 30. år høj standard.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mathias Christensen
Foto: Mathias Christensen

Klasse. Kashmir på Østerbro holder den høje standard, der har præget det pakistansk-indiske sted, siden det åbnede i 1982.

Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Restaurantanmeldelser
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er stadig trangt med det indiske køkken i Danmark. Man kan spise luksuriøst indisk til mange penge i mange andre storbyer, men det må vi vente tålmodigt på herhjemme.

Imens kan vi nyde, at nogle få holder fanen højt, når det gælder den lidt mere klassiske hverdagsagtige genre.

Og dog. For hos Kashmir på Østerbro (og i søsterrestauranten i Valby) sætter man traditionelt håndværk og gode krydderier højt, og det mærkes i den grad i de utrolig velsmagende retter, der serveres i det enkle hvidmalede lokale med pæne, lidt tilfældige snapshots fra Indien i små rammer på væggen.

Vores yderst velklædte tjener viste sig at være fra Nepal, mens køkkenpersonalet primært kommer fra Pakistan nær Kashmir. Hvorfor kalder man så kun køkkenet indisk?

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

Læs mere